Welkom!

Welkom bij de eerste stap naar uw cadettencarrière: de inschrijving voor de selectieprocedure.

Inschrijving

Gelieve onderstaand document te downloaden en in te vullen. Om uw kandidatuur te bevestigen, dient dit document vóór 31 juli 2024 per post, volledig ingevuld (inclusief de legalisatie door de burgemeester), op het secretariaat van de Luchtcadetten toe te komen. De poststempel zal hiervoor als referentie dienen.

U zal vervolgens, in de loop van augustus 2024, worden opgeroepen om de theoretische proeven (Nederlands en wiskunde) en de sportproeven af te leggen.

Opgelet: naar aanleiding van de academische hervormingen in het Brussels en Waals Gewest, raden wij de kandidaat ten zeerste aan zich in te schrijven in de taal die overeenkomt met diens schoolvakanties. Van taalstelsel veranderen nà de selectieproeven is door logistieke en organisatorische redenen niet mogelijk.


INSCHRIJVINGSFORMULIER SESSIE 2025
PDF – 125,9 KB

Door het inschrijvingsdocument op te sturen naar het secretariaat gaat u akkoord met de privacyverklaring van de vereniging. Aangezien het om meer gedetailleerde persoonsgegevens gaat, verschilt deze licht met de Privacy Policy van de website.


Selectieprocedure

Onder "Join Us" van het website-menu kan u allerlei nuttige informatie vinden met betrekking tot de selectieprocedure. Hier kan u eveneens voorbeeldvragen vinden van het schriftelijke gedeelte van de proeven en de quoteringen van de fysieke proeven. Een goede voorbereiding kan het verschil maken tussen geselecteerd worden of niet batig gerangschikt zijn!

Succes!

Wij wensen u veel succes gedurende gans het traject van de selectieprocedure! Mocht u hierover bijkomende vragen hebben, aarzel niet de FAQ te consulteren of ons te contacteren.

De activiteiten voor 2025 staan gepubliceerd op de website. Deze kunnen echter nog licht aangepast worden.